keskiviikko 2. tammikuuta 2013

KYLPYHUONEEN JA SAUNAN REMONTTI

TAMMIKUUN 2013 ENSIMMÄINEN KOHDE ESITTELYSSÄ


Omakotitalon nuori aviopari toivoivat täydellisen uudistuksen pesuhuoneeseen. Toiveena oli raikkaampi kokonaisuus uudella värimaailmalla, monipuolisemmalla valaistuksella sekä toimivalla tilaratkaisulla.

Pesuhuoneessa oli 2 suihkua, josta toisesta oltiin valmiita luopumaan. Laattojen lisäksi toivottiin uusia kalusteita, uusi suihku ja pesualtaan hana sekä wc-istuin. Myös valaistus sekä valaisimet haluttiin uusia.

Ennen:


 

Pesuhuoneen vanha värimaailma

 
 
Sisustussuunnitelman sisältö:

 


- tilasuunnitelma
- valaistussuunnitelma
- kalustesuunnitelma
- uuden värimaailman määrittäminen
- pintamateriaalien valinta


Ennen:

  




Pesuhuoneen allas sekä wc-istuin
 
 

 Suunnitelma:






 
Uusi värimaailma, laatoitus- sekä tilasuunnitelma
 
 
Uudessa tilasuunnitelmassa pesuallas siirtyi pesuhuoneen ovesta vasemmalle. Wc- istuimen paikka pysyi ennallaan. Toinen suihku poistettiin.
Pesuhuoneeseen valittiin valkoisen ja harmaan sävyt. Tehosteeksi valittiin kaunis mosaiikki.
 
 
Suhku sekä uusi väliseinä
 
 
Tilasta suunniteltiin kaksi- osanen. Kuiva- tila jossa wc-istuin sekä pesuallas sijoittuivat sekä kostea- tila jossa suihku ja pesualue sijoittuivat.



Pesualtaan sekä suihkun väliin suunniteltiin väliseinä jossa myös pesuaineiden säilytystila sijoittui. Väliseinän jatkeena suunniteltiin lasi kosteuden välttämiseksi kuivalle alueelle.
  

Jälkeen:

 


 
Laatoituis
 

Remontti tehtiin suunnitelmien mukaisesti. Saunan ja pesuhuoneen tilat saatiin avarammaksi ja ilmavammaksi lasin avulla. Kaunis mosaiikkilaatta jatkuu seinästä lattian kautta toiselle seinälle. 
 




Suihku sekä uusi väliseinä

 


Pesuallas


Uudet kalusteet ovat kiiltävän valkoiset. Kromilistat viimeistelevät kokonaisuutta.




Uusi Wc-istuin sekä väliovi
 

Remontti on valmis ja tavoitteeseen päästettiin! Onnea uuteen pesuhuoneeseen ja Hyvää Uutta Vuotta!






 





 

 













 

 

 


 




 

2 kommenttia:

  1. Hei. Huomasin hienon väliseinä-ratkaisun ja minua kiinnostaisi tietää mitä materiaaleja on käytetty sen tekemiseen ja miten shampoo pulloille tehty upotus on rakennettu?:) T: Arto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Pesuhuoneen väliseinää ollaan joko rakennettu wedi-levyistä tai harkoista. Monesti päädytään siihen malliin joka on ennestään tuttu kirvesmiehelle. Shampoo pulloille tarkoitetut hyllyt on myös rakennettu wedi-levystä. Levy voidaan laatoittaa valmiiksi jonka jälkeen se liimataan ja saumataan paikoilleen. Lisää tästä levystä löydät sivuilta: www.heikkiharu.fi.
      Onnea rakentaimiseen! t. Nina

      Poista